Zákaznický servis: +420 472 714 017

Chladící polštářek IceBag, dvou-polštářek 5 ks

Kód: 29 015 005-0IB2
Chladící polštářek IceBag číst více
DPH: 21%
Dostupnost: Na dotaz
472 s DPH
390 Kč bez DPH
Produkt již není v nabídce
Chladící polštářek IceBag, dvou-polštářek 5 ks
IceBag - to je malý kompaktní polštářek, který umí vytvořit kdykoliv, kdekoliv a za každého počasí příjemných 7 °C, bez potřeby jakéhokoliv předchozího nachlazování. Prostě se aktivuje až v případě potřeby. To je perfektní řešení při vzniku sportovních úrazů, jako jsou podvrtnuté kotníky a další klouby, naraženiny, natažené svaly a úpony apod., ale i popáleniny, masivní krvácení, nebo kolapsové stavy.

Proces chlazení se aktivuje silným stiskem do protržení vnitřní kapsle (cca 100 kPa) kontaktem tekutiny a granulátu dojde k chemické reakci s okamžitým nástupem chladícího efektu. 7 °C přetrvává dokud se granulát zcela nerozpustí (cca 20 min). Poté se teplota IB pozvolna vyrovnává s okolní teplotou. Po 30 min. se teplota roztoku pohybuje stále okolo 10 °C. Jedná se o jednorázový výrobek - po kontaktu reaktantů, je chemická reakce nezvratná a nevratná.

Bag je z jedné strany zcela hladký a z druhé opatřen jemným dezénem. Díky tomu bude dobře držet např. pod el. obinadlem apod.
Vysoká pevnost a pružnost svrchní folie a průmyslové sváry zaručují, že Vám roztok neunikne např. do batohu.

Skladování a likvidace
Teploty pod 1 °C a nad 70 °C by mohly poškodit kapsli a aktivovat reakci. Po použití můžete ustřihnout roh polštářku a roztok vylít do odpadního řádu a obal vyhodit do kontejneru na tříděný odpad (plasty).

Nevíte si rady, potřebujete poradit s výběrem?

E-mail není ve správném tvaru!
Odeslat dotaz

Podobné zboží


Načítám...
Omezení provozu prodejen v Teplicích a Ústí nad Labem v úterý 2. dubna


Vážení zákazníci, v úterý 2. dubna budou naše prodejny z organizačních důvodů zavřené

Děkujeme za pochopení.

Omezení prodeje v úterý 2. dubna